Δήμητρα Παπαλαζάρου

Είμαι η Δήμητρα Παπαλαζάρου, Συνιδιοκτήτρια του MySuccessStory, Business Coach, Σύμβουλος σε θέματα προβολής και marketing, Εισηγήτρια σεμιναρίων marketing και επιχειρηματικής ανάπτυξης, Συνιδιοκτήτρια της επιχείρησης Salamandra (κατασκευές site & marketing). 

Βασική μου πεποίθηση είναι η συνεχής εξέλιξη και μάθηση. Δεν μου αρέσει να μένω ίδια μου αρέσει να εξελίσσομαι και αυτά που μαθαίνω να μπορώ να τα μεταβιβάζω στους άλλους. Πιστεύω ότι όλοι μπορούμε να κερδίσουμε μέσα από μία τέτοια νοοτροπία.

Η ανάγκη μου για δημιουργία και ανεξαρτησία με οδήγησε στο να ιδρύσω την δική μου επιχείρηση, με συνεργάτες που έχουν την ίδια φιλοσοφία και που εμπιστεύομαι στο μέγιστο βαθμό. Στην Salamandra (salamandrasite.gr) εστιάζουμε στο να κινητοποιούμε, να εκπαιδεύουμε και να συμβουλεύουμε τους ανθρώπους πίσω από μία επιχείρηση. 

Γιατί ασχολήθηκα με το Coaching

Μέσα από το Coaching και το mysuccesstory.gr βρήκα ένα πεδίο μέσα από το οποίο μπορώ να προσφέρω, να εκφραστώ και να βοηθήσω και άλλους να ξεκλειδώσουν τις δυνατότητές τους.

Αυτό που με ενθουσιάζει στο coaching είναι ότι δίνει την δυνατότητα σε έναν άνθρωπο να αλλάξει τρόπο σκέψης και να διαμορφώσει νοοτροπία ανάπτυξης και εξέλιξης στη ζωή του, να επιτύχει την αφθονία σε όλα τα επίπεδα (συναισθηματικό, ενεργειακό, οικονομικό) και να έχει την εσωτερική δύναμη να αντιμετωπίσει όλες τις καταστάσεις της ζωής του.  

Βασίζεται στην σωκρατική διαλεκτική μέθοδο των ερωταπαντήσεων, γι’ αυτό και έχει να κάνει με την βαθύτερη διαμόρφωση του τρόπου σκέψης. Αυτό είναι και το μόνιμο κέρδος που αποκτά όποιος αποφασίσει να δοκιμάσει τον εαυτό του στην διαδικασία του coaching.

Σε περιμένω να γνωριστούμε!