Οι δωρεές ήδη ξεκίνησαν και ανυπομονούμε να κληρώσουμε τους τυχερούς και τις τυχερές για το 2023!

Με Χαρά και Κέφι  σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στην Πρωτοχρονιάτικη  Λαχειοφόρο Αγορά του Σωματείου ΑΕΙΦΑΡΟΝ.  Η κλήρωση θα λάβει χώρα στον πολυαγαπημένο μας χώρο Odyssea, στις 14 /01/2023 και ώρα …. ! 
Εάν θέλετε να δείτε και να θαυμάσετε πολλά από τα πλούσια δώρα μας,  ελάτε στον μαγικό Πάγκο της Τύχης, όπου – ανάμεσα σε άλλους πάγκους – θα εκτίθενται τα δώρα μας,  στο γιορτινό, γεμάτο θαλπωρή και μαγεία Χριστουγεννιάτικο Μπαζάρ του Αείφαρον,  από τις 8 έως τις 11 Δεκεμβρίου, στον Κεραμεικό, Αχιλλέως 35.
Στο χώρο του  Μπαζάρ, και τις τέσσερις ημέρες, θα πωλούνται λαχνοί και  τα δώρα είναι τόσο όμορφα και χρήσιμα, που αξίζει να πάρουμε όσους περισσότερους μπορούμε, ώστε ν’ αυξήσουμε τις πιθανότητες να κερδίσουμε ένα ή και παραπάνω! Τι πιο όμορφο από το να κλείνει η χρονιά γενναιόδωρα και να ξεκινά η νέα χρονιά με αφθονία!
Τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση του οράματος «Ευ Ζην» του Συλλόγου μας, το οποίο επιμελούμαστε και υλοποιούμε αδελφωμένοι στο Πνευματικό, Θεραπευτικό και Οικολογικό Κέντρο μας στην Αρχαία Νεμέα. Τα δώρα αυξάνονται μέρα με τη μέρα και ανυπομονούμε  για την ώρα της κλήρωσης!

Τα Δώρα μας